Αρχική Πληροφορίες Οικιακή προστασία (και χωρίς ρεύμα από τη ΔΕΗ)

Οικιακή προστασία (και χωρίς ρεύμα από τη ΔΕΗ)

Οικιακή προστασία

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ (με ή χωρίς παροχή ρεύματος 230 V)


Οικιακό σύστημα ασφαλείας από την PRIMA που λειτουργεί και χωρίς ρεύμα από τη ΔΕΗ αλλά και χωρίς σταθερό τηλέφωνο. Δείξτε στους πιθανούς εισβολείς ότι δεν είστε εύκολος στόχος.

  • Δεν χρειάζεται ρεύμα 230 V AC από τη ΔΕΗ. Σας παρέχουμε ηλιακά πάνελ και μονάδα GSM για να έχετε 100% λειτουργία στο σύστημα συναγερμού ακόμη και στις πιο απόμακρες περιοχές. Τα συστήματα ασφαλείας που παρέχουμε λειτουργούν και ΜΟΝΟ στα 12 Volt συνεχές ρεύμα (DC) και δεν χρειάζονται inverters με αποτέλεσμα να έχετε πολύ οικονομικές λύσεις!!!
  • Δωρεάν έλεγχος για γο χώρο που σας ενδιαφέρει
  • Πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στην εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων ασφαλείας.
  • Ασύρματα και Ενσύρματα συστήματα
  • Φιλικά στα ζώα
  • Τα καλύτερα συστήματα σφαλείας που ταιριάζουν στις ανάγκες σας και τα οικονομικά σας.
  • Δυνατότητα για SMS σε κάθε συναγερμό με το όνομα ζώνης που τον έδωσε.
  • Κάντε δύσκολη τη ζωή των επίδοξων διαρρηκτών!

Χωρίς συναγερμό δεν υπάρχει προστασία
 

Τα συστήματα ασφαλείας είναι αποτραπτικά και μειώνουν την πιθανότητα διάρρηξης

 


CCTV

Γιατί να έχω οικιακό σύστημα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης? (CCTV)?


•    Οπτική αποτρεπτικότητα

Οι κλέφτες μπορούν να δούν τις κάμερες ασφαλείας από απόσταση και υπό κανονικές συνθήκες θα προτιμίσουν κάποιο ευκολότερο στόχο.


•    Δείτε ποιος είναι έξω χωρίς να ανοίξτε πόρτες.

Οι κάμερες CCTV σας προσφέρουν την δυνατότητα να ελέγξτε σε ποιον θα ανοίξτε την πόρτα.


•    Καταγραφή Γεγονότων

Η καταγραφή του οτικού υλικού βοηθά τις διωκτικές αρχές στην εξακρίβωση στοιχείων των διαρρηκτών και επομένως στην μείωση του αριθμού εγκλημάτων.

 

Τα οικιακά συστήματα CCTV είναι το μέλλον στην ασφάλεια. 

 

 

Κάμερες HD CCTV 
Η καλύτερη ποιότητα εικόνας από τις κάμερες HD σημαίνει ευκολότερη αναγνώριση προσώπου και χαρακτηριστικών καιθώς και αριθμού πινακίδας αυτοκινήτου.
Μπορώ να έχω μόνοι μια κάμερα CCTV?
Από ένα απλό φακό που βλέπει την μπροστινή είσοδο ή το γκαράζ, μέχρι πολλαπλές κάμερες για να βλέπετε όλο το χώρο σας, συνδυάζοντας εσωτερικές και εξωτερικές κάμερες, μπορείτε να έχετε ένα σύστημα CCTV σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.
Πως μπορώ να δω την καταγραφή?
Η ψηφιακή κταταγραφή σε σκληρό δίσκο επιτρέπει να δείτε γεγονότα που έχουν συμβεί σε μια οιαδήποτε τηλεόραση. Η εικόνα θα είναι καθαρή και ταυτόχρονα θα γίνεται καταγραφή της υπάρχουσας κατάστασης.
Οικακό CCTV – Όταν λείπετε
Στο σημερινό κλίμα που ζούμε, όλο και περισότεροι οικιακοί πελάτες εγκαθιστούν συστήματα CCTV σαν ένα επιπρόσθετο λόγο προστασίας της περιουσίας τους και των ιδίων.
Η χρήση smartphones, laptop ή επιτραπέζιων υπολογιστών, με την εισαγωγή των αναγκαίων κωδικών επιτρέπουν στον χρήστη να παρακολουθεί το χώρο του από απόσταση.

 

 


ΗΟΜΕ FIRE

 

Η εταιρεία PRIMA πέρα από τα συστήματα συναγερμού μπορεί να σας εγκαταστήσει και ανιχνευτές καπνού/θερμοκρασίας για προαστασία από φωτιά καθώς και ανιχνευτές μονοξιδείου και διοξιδείου του άνθρακα.. 
Οι ανιχνευτές αυτοί συνδέονται στο σύστημα ασφαλείας του σπιτιού σας με κατάλληλη επέκταση σε ζώνες εάν απαιτείται.
Η φωτιά ή η πιθανή διαρροή CO2/CO από καυστήρα πετρελαίου και γεννήτρια μπορεί να αντιμετωπιστούν ευκολότερα εάν γίνουν αντιληπτές στα πρώτα στάδια και σίγουρα πριν πάρουν διαστάσεις.
 
Με μια ελάχιστη επιπλέον επένδυση στο σύστημα ασφαλείας του σπιτιού σας μπορείτε να προσθέσετε τους αντίστοιχους ανιχνευτές.

Σύνδεση με κέντρο λήψης σημάτων
Τα συστήματα ασφαλείας που είναι συνδεδεμένα με κέντρο λήψης σημάτων παρέχουν πλήρη ηρεμία στο χρήστη τόσο όταν είναι εκτός όσο και όταν είναι εντός του προστατευόμενου χώρου.
Γαι μέγιστη προστασία, ο χρήστης στο κέντρο λήψης σημάτων μπορεί να ενημερώσει την πυροσβεστική σε περίπτωση φωτιάς άμεσα. Η κλήση της πυροσβεστικής μειώνει στο ελάχιστο τις όποιες ζημιές και μπορεί να σώσει ζωές.
Όμως και η έγκαιρη ενεργοποίηση σειρήνας από διαρροή μονοξιδείων και διοξιδείων του άνθρακα από καυστήρα πετρελαίου και γεννήτρια σε κλειστό χώρο μπορεί να σώσει ζωές αφού τα αέρια αυτά δεν μυρίζουν.

 


System maintenance

 

Γιατί χρειάζομαι συμβόλαιο συντήρησης?
•    Αυξημένη πιστότητα και επομένως λιγότεροι ψευδοσυναγερμοί.
•    Χαμηλότερα κοστολόγια σε σχέση με επείγουσες κλήσεις.
•    Εγγυημένος χρόνος απόκρισης σε 24ωρη βάση.
•    Μεγάλη έκπτωση χρέωσης σε περίπτωση που κάτι πάει λάθος.


 

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Μαρκόνι 18, Ελαιώνας

T.K. 10447  Αθήνα

Τηλ.: 2103416106 - 2013416107

Fax: 2103413187

Facebook

Ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε τώρα!
Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

https://primahellas.com/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου